landpiddfarcchodatingsataseditersemp.xyz

your place would try solve this problem..

Category: Classic Rock

9 Comments

 1. Yozshubar Reply

  Ако постои еволуција, тогаш животот нема вистинска смисла. Ако постои Творец, тогаш можеме да најдеме задоволувачки одговори на прашањата во врска со животот.

 2. Arashijind Reply

  Верувам дека и тебе не ти било лесно и дека и во твоето минато има искуства на загуба, дали привремено отсуство или трајна загуба на некој што ти бил значаен во тој момент.

 3. Shakazahn Reply

  Ни најмалку не се сомневам дека сето тоа е дело на мудар Творец. Мислам дека,слепа вера‘ ти треба за да веруваш во еволуција, а не во Творец“ (Хана).

 4. Kaktilar Reply

  Пријателите не се осудуваат, тие не се себични егоисти. Тие меѓусебно си го посакуваат најдоброто. Ти само го сакаше најдоброто за себе, а со тоа јасно ми даде до знаење колку ти .

 5. Sall Reply

  „Воопшто не ти верувам“ Оваа фраза често ја кажуваат несигурните луѓе и тие постојано си наоѓаат изговор во вакви ситуации да ја префрлат вината на вас и да започнат кавга и ќе бараат.

 6. Jujora Reply

  Не, ти мораше да заминеш кај Алпите. Кај гологлавиот старец што му дува од сите страни поради планините. Те мислам, пеперутко, да знаеш.

 7. Tem Reply

  May 10,  · Албум: МОМÓМА [Verse 1] G Bm C Cm G Bm C D Од мене можеш да направиш црква G Bm C Cm G Bm C D Со фрески на твојата љубовна жртва G Bm C D G Bm C D О, света жено, остануваш тука G Bm C D Ти верувам тебе G Bm C D И верувам во чуда.

 8. Fegul Reply

  За истоимената писателка видете Сузана landpiddfarcchodatingsataseditersemp.xyzinfoска. Сузана Спасовска (Скопје, 24 август ) е македонска фолк пејачка која од 80 те години на 20 век ја негува македонската песна и има снимено над 15 самостојни аудио и dvd.

 9. Akinris Reply

  Јас не ти верувам на тебе. Last Update: Usage Frequency: 1 Quality: Add a translation. Get a better translation with 4,,, human contributions. Users are now asking for help.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *